The smart Trick of gömme rezervuar That No One is Discussing

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet stop valfi de almanız gerekir.

This Internet site is using a protection services to shield itself from on line attacks. The motion you just carried out brought on the security Option. There are various steps that could set off this block which includes submitting a particular word or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için one yıl parça garantisi veriyoruz.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

VitrA İnovasyon Merkezi tarafından zorlu dayanıklılık testlerine tabi tutulan ve her birini büyük başarıyla tamamlayarak tescillenen VitrA gömme rezervuar modelleri uzun yıllar boyunca ilk günkü zindeliğinde hizmet vermek üzere tasarlanmıştır. Duvar içinde gizlenen gövdesinin yanı sıra dışarıya yansıyan bölüm olan mükemmel görsel ve işlevsel tasarıma sahip kumanda paneli bulunduğu ortama değer katar. Alan kazandıran ve kullanıldığı mekâna genişlik hissi katan gömme rezervuar modelleri modern çizgilere sahip olan tasarımı ile ortamın ambiyansına pozitif etki yapar.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının gömme rezervuar servisi kullanılması gerekir.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

VitrA gömme gömme rezervuar rezervuar established modelleri three ve 6 litre kullanım ayarı ile çift kademeli kullanım imkânı sunar. VitrA deneyimi ve teknolojik birikimi ile etkin su tasarrufu imkânı sağlayan gömme rezervuar modelleri Avrupa Birliği normlarına uygun değerlere sahiptir. Söz konusu normları karşılayabilmesi için geliştirilen özel hazne yapısı ve iç takımları kişisel su tüketimi sınırlamasının yanı gömme rezervuar servisi sıra çevreye saygılı olması bakımından da son derece başarılıdır.

Mersin gömme rezervuar tamir servisi ustalarımız her marka ve product gömme klozetlerin tamir ve bakımını orijinal yedek parça kullanarak yapmaktayız.

gömme rezervuar servisi Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Tesisatın ana girişine daire girişlerine veya Serel rezervuar ürünü soğuk su girişine filtre takılması

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the best YouTube knowledge gömme rezervuar and our hottest attributes. Learn more

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page